Over mij

Blij dat jullie mijn pagina gevonden hebben! Ik heet u van harte welkom op mijn website!

Ik ben Randa Meeus van Randa Fotografie. Ik ben moeder van Kasper (2015) en Noor (2018). Ik ben verpleegkundige met een passie voor fotografie.

Als kind nam ik graag foto’s wanneer wij op vakantie gingen. Daarna is de interesse voor fotografie wat op de achtergrond geraakt. tot ik zelf kinderen kreeg. Zij zorgden ervoor dat ik me weer ging interesseren in fotografie.
Ik volgde avondschool fotografie aan het CVO Scale in Kortrijk en daarnaast volgde ik verschillende workshops (newborn fotografie, huwelijksfotografie, milkbath fotografie, foodfotografie,…). Mijn interesse gaat vnl. uit naar portretfotografie.
Ik wil me vooral toeleggen op newborn fotografie en startte daarom in april 2020 met de opleiding newborn/baby en zwangerschapsfotograaf bij Ollieschool in Nederland.
Neem een kijkje in mijn portfolio en hopelijk zijn jullie net zo enthousiast als ik om samen te gaan werken!
Indien u nog vragen heeft mag u mij altijd contacteren en ik beantwoord u mail zo spoedig mogelijk.

Tot gauw

Groetjes

Randa Meeus

2020augustus10-naamloos-5271

Een newbornshoot laten doen met mijn kleine meid. Zeer professioneel. Alles verliep zeet rustig en op tempo van mijn dochtertje. De resultaten zijn dan ook prachtig!!! Een echte aanrader! zeer vriendelijke mevrouw ook, je voelt je meteen welkom. Heel erg bedankt!!

Winona vandenneucker Roobaert

Wij zijn heel tevreden van de zwangerschapsshoot, Randa stelt je meteen op je gemak en maakt prachtige foto's. een leuk aan denken om nooit te vergeten.

Lesley Roman