Zwangerschap

Hoera, jullie verwachten een kindje!

Proficiat! Zijn jullie er klaar voor om de komende maanden gezellig op een roze wolk te zitten? Helaas zonder prepare en een glasje wijn, maar wel met een prachtig vooruitzicht: een baby waar jullie zo naar verlangen. Hoewel jullie vol ongeduld aftellen tot het zover is, zijn 9 maanden zo voorbij. Dus Let’s make soms memories! En er is geen beter manier om dit te doen dan met een zwangerschapsshoot. Hiervoor zijn jullie bij mij op het juiste adres.

Reserveer vandaag nog jullie zwangerschapsshoot om dit prachtige bolle buik voor eeuwig vast te leggen. We maken er samen een onvergetelijke gebeurtenis van. 

 

Jullie mogen rekenen op een uitgebreide shoot van 1 of 1,5 uur ( naargelang pakkt) waarbij ik jullie begeleid in het nemen van verschillende poses. Ik luister naar jullie ideeën  en stuur bij waar nodig. Samen creëren we een shoot die écht bij jullie past. 

 

Zijn jullie het niet gewend om te poseren en vinden jullie het spannend om voor de camera te staan? No Morries! Als professionele fotograaf stel ik jullie graag op het gemak en zorg ik voor een ongedwongen en ontspannen sfeer. 

 

 

 

Timing is alles!

Bij een zwangerschapsshoot is dit belangrijk aangezien de buik groot genoeg moet zijn, maar voor je het weet ben je te laat. Enerzijds kan de baby vroeger geboren worden, anderzijds kan de buik in de laatste weken minder bol zijn aangezien de baby indaalt. Om die reden kunnen jullie aan het begin van de zwangerschap alvast een flexibele afspraak boeken naargelang de uitgerekende datum. Rond de dorstige week plannen we vervolgens een definitieve afspraak. De shoot zal uiteindelijk doorgaan tussen de 31 en 36 weken van de zwangerschap. Spannend!

Enkel tips

winner combo

Hoe bereiden jullie jezelf voor?

  • Voorkom knellende kleding aangezien deze afdrukken op de huid kunnen maken. Wil je als toekomst mama graag strapless op de foto? Doe dan minstens een uur op voorhand een BH zonder bandjes aan. 
  • Kochten jullie hippe babysneakers voor jullie toekomstige mini-me? Of gaven de grootouders reeds een geboorteknuffel cadeau? Breng deze dan gerust mee om de shoot nog persoonlijker te maken. Ook andere accessoires  zoals echtfoto’s, babykleding,  en bloemen zijn leuk om tee te poseren. Daarnaast kunnen jullie gebruik maken van de zwangerschapsjurkenen accessoires die beschikbaar zijn de studio. 
  • Een extra excuus om naar de nagelstyliste te gaan. Cheek! Aangezien de handen vaak in beeld komen, besteed je best voldoende aandacht aan je vingernagels